חדשות האתר

סטודנטיות וסטודנטים, חברי סגל אקדמי, חברי סגל מנהלי, חברי המועצה האקדמית העליונה

סטודנטיות וסטודנטים, חברי סגל אקדמי, חברי סגל מנהלי, חברי המועצה האקדמית העליונה

by ירין דבש -
Number of replies: 0

שלום לכולם:

מקווה שאתם ובני המשפחה בטוב ובקו הבריאות.

חופשת הפסח מאחורינו ואנו ממשיכים בהוראה המקוונת/למידה מקוונת איתה התחלנו את סמסטר ב'.

נמשיך במתן הרצאות בזום, בקיום מפגשים וירטואליים עם קבוצות סטודנטים ובניהול מקוון של הסמסטר.

אפיקי ההוראה המקוונת מיושמים הן בקורסים העיוניים והן בקורסים המעשיים.

עם זאת, אנו שוקדים בימים אלו על היערכות להשלמת הלימודים המעשיים בקורסי המיומנות והוראת המיומנות ובהתנסות בהוראה כאשר נוכל לחזור ללימודים רגילים בקמפוס. במהרה בימינו...

בימים אלו שלחנו את לוח המבחנים של מועדי ב', סמסטר א'.

ראשי בתי הספר יהיו בקשר עם המרצים ואלו האחרונים עם הסטודנטים לגבי האופן בו תינתן הבחינה.

אנו עושים כל מאמץ לנהל את לוח המבחנים תוך התחשבות במאפייני השעה ובצרכי הסטודנטים.

לאחר תקופה של כ-שבוע שבמהלכה בניין המכללה היה סגור, ממשיכה המכללה החל מהבוקר לעבוד "על אש קטנה" בהתאם להנחיות משרד החינוך ומשרד הבריאות.

אחדים מחברי הסגל המנהלי מגיעים למכללה מדי יום כדי לסייע לנו להמשיך ולנהל את המכללה בימים אלו, ובעיקר כדי לאפשר את ההוראה המקוונת על כל גווניה.

לקראת סוף השבוע אשלח עדכון מיוחד לחברי הסגל המנהלי.  

הוספנו לאחרונה גם שירותים מקוונים, שניתנים על ידי הספרייה ועומדים לרשות המרצים והסטודנטים. הודעות על כך יצאו למרצים ולסטודנטים.

אני מבקש מכל אלו שמגיעים לקמפוס להישמע להנחיות משרד הבריאות.

שלמה בן-גל, מנכ"ל המכללה, הוציא הודעה מיוחדת על כך לעובדים הרלוונטיים.

שוב, אני מעוניין להודות לכולם – מרצים, סגל מנהלי וסטודנטים – על הסבלנות, שיתוף הפעולה והנכונות לסייע בקיום תכנית הלימודים כנדרש.

אנו עדיין בתהליך של למידה והטמעה; למידה מאתגרת כמו גם מורכבת.

עם זאת, אנו מזהים מדי יום הזדמנויות חדשות ומקוריות להעשיר את הידע שלנו על הוראה ולמידה במוסד להשכלה גבוהה.

היצירתיות, החדשנות והיזמות של המרצים והסטודנטים כאחד הן מרשימות ואני בטוח שנפיק מהן תועלת גם כאשר נחזור לשגרה.

אנו מתעדים את תהליכי ההוראה והלמידה שאנו חווים בסמסטר זה, תיעוד שיאפשר לנו לשפר את תכניות הלימודים של המכללה בעתיד.

תודתי נתונה לכל העושים והעושות במלאכה.

ועד לעדכון הבא, אני מאחל לכולנו בריאות והמשך עשייה פורייה.

בברכה,

פרופ' רוני לידור, נשיא