סטודנטיות וסטודנטים,
חברי סגל אקדמי,
חברי סגל מנהלי,
חברי המועצה האקדמית העליונה
שלום לכולם:
מקווה שאתם ובני המשפחה בטוב ובקו הבריאות.
התחלנו השבוע את החודש האחרון של הסמסטר.
בחודש הקרוב נמשיך בהוראה/למידה מקוונת בקורסים העיוניים.
נתמקד עד לסיום הסמסטר בהשלמת הקורסים המעשיים ובהשלמת ההתנסות המעשית בבתי הספר.
ראשי בתי הספר הכינו מערכת שעות מיוחדת להשלמת השיעורים המעשיים.
אנו מלמדים בקורסים המעשיים בקבוצות למידה קטנות תוך הקפדה על הנחיות משרד הבריאות.
גם בהתנסות המעשית (ובהצמדה של שנה ב' שנערכת בימים אלו) אנו פועלים תוף שיתוף פעולה מלא עם בתי הספר, כל זאת תוך מילוי ההנחיות של משרד החינוך ומשרד הבריאות.
אני מקווה שבמהלך חודש זה נשלים את מפגשי הקורסים המעשיים ואת ימי ההצמדה.
במקביל, אנו ממשיכים לקיים בימים אלו את מועדי ב' של סמסטר א'.
להזכירכם, מבחני מועד א' סמסטר ב' יתקיימו בקמפוס.
גם בעת המבחנים אנו מקפידים ונקפיד על הנחיות משרד הבריאות והמועצה להשכלה גבוהה.
אני מעוניין להודות לכל בעלי התפקידים הבכירים במכללה, לציבור המרצים ולחברי הסגל המנהלי על ההירתמות במהלך החודש הקרוב להשגת המטרה העיקרית שלנו – לסיים בהצלחה את סמסטר ב'.
תודה מיוחדת לרועי מור, הממונה מטעם הנהלת המכללה על הטמעת "נהלי הקורונה". אם רועי מציק לכם בנוגע ליישום/אי-יישום ההנחיות בקמפוס, סימן שהוא עושה עבודה טובה!
תודה רועי על ההשקעה!
אני גם רוצה להודות לכם – סטודנטיות וסטודנטים – על קבלת השינוי שהטמענו הסמסטר בדרכי ההוראה והלמידה. אני מקווה שכולכם תסיימו את הסמסטר בהצלחה ובסיפוק.
במטרה לסייע לסטודנטים שחוו מצוקה כלכלית במהלך הסמסטר האחרון עקב משבר הקורונה, הקמנו במכללה קרן סיוע מכללתית. מטרת הקרן היא לסייע לאותם סטודנטיות וסטודנטים, שנקלעו למצוקה כלכלית בחודשים האחרונים. מידע בנוגע לאופן הגשת בקשות לסיוע יופץ בקרוב על ידי מינהל לומדים-דקנאט.
ברצוני לבקש מכל מי שמגיע לקמפוס לשמור על הנחיות משרד הבריאות. אנו מנסים לחזור לשגרה ולשם כך עלינו לפעול על פי ההנחיות, אחת לאחת.
ועד לעדכון הבא, אני מאחל לכולנו בריאות והמשך עשייה פורייה.
בברכה,
פרופ' רוני לידור, נשיא